Безумно вкусная селёдка по-голландски! Не могу не поделиться!😇

Этот рецепт я вычитал в журнале и не долго думая побежал готовить. Вся семья была в шоке от вкусности этого блюда. Селедка получилась очень насыщенная, сладенькая и очень нежная! Советую взять рецепт на заметку и обязательно попробовать

Ингредиенты:

1. 3 шт сельди
2. 4 шт небольшого лука
3. 1 лимончик
4. Черный молотый перец
5. Лавровый лист
6. 3 морковки
7. 10 чайных ложек сахара
8. 6 чайных ложек соли

По ингредиентам все, начинаем готовить, как всегда разложу все по полочкам:

1. Для начала натираем на крупной терке морковь

2. Далее нарезаем кружочками лимон и лук

3. Теперь берем банку и начинаем укладывать слоями. На дно положим немного морковки, лук, 1 чайную ложку сахара, щепотку перца, лавровый лист и соль по вкусу

4. Сверху укладываем селедку

5. Потом опять укладываем овощи и так повторяем несколько раз

6. Накрываем рыбку крышкой и ставим в холодильник на 4 дня, чтобы настоялась

Вот и все, вкуснейшая домашняя селедочка готова. Приятного аппетита! Очень надеюсь, что Вам понравится. Ставьте лайки и подписывайтесь на мой канал, я правда стараюсь. Впереди еще много интересных рецептов 🙂

Запись опубликована автором в рубрике Uncategorized.

Об авторе Мізрах Ігор Аркадійович

Політик, юрист, експерт з питань економіки та права, політичний діяч, меценат Народився 1 серпня 1971 р. в сім'ї вінницьких педагогів та інженерів. Закінчив 8 класів із золотою медаллю. Вступив до Вінницького педагогічного училища. Закінчив училище з червоним дипломом за фахом учитель молодших класів, вожатий. Першу відповідальність перед дітьми відчув, коли його на другому курсі його направили практикуватися в піонерський табір ім. Желюка, м. Тульчин. Там його помітив директор табору Аркадій Плотицький, відомий методист, і запропонував йому обійняти посаду старшого вожатого (заступника директора табору). Ігореві Мізраху на той момент було 17 років. Надалі, 10 років свого життя він присвятив справі розвитку організаторської та методичної роботи з підростаючим поколінням. У 1990 р. вступив, а у 1995 р. закінчив Вінницький Національний педагогічний університет, за спеціальністю інженер – педагог, педагогічно-індустріального факультету. Одночасно з навчанням у ВНЗ, працював у загальноосвітній школі 1-3 ступенів № 16 м. Вінниці, далі у загальноосвітній школі № 25 учителем початкових класів, математики та одночасно у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва (палацом піонерів) педагогом-організатором. 2004 р. вступив до Української Академії Педагогічних наук, де є аспірантом. Разом із батьком, кандидатом педагогічних наук, професором Мізрахом Аркадієм Ананьєвичем, оформили ліцензію та відкрили училище, в якому готували кравців та закрійників. Паралельно займався виробництвом одягу. Коли справа почала зростати і збільшилася кількість робочих місць, стало ясно, що училища мало, тому на його базі в 1992 р. відкрив коледж конструювання одягу та підприємництва, який надалі став інститутом конструювання одягу та підприємництва. Під час розробок одягу, фасонів та стилів Ігор Аркадійович запатентував новий, єдиний у світі медичний корсажний виріб. Бажання допомагати талановитій молоді поступово набуло форми продюсерського центру, який на даний момент є одним із важливих проектів Ігоря Аркадійовича.

11 комментариев на “Безумно вкусная селёдка по-голландски! Не могу не поделиться!😇

  1. Людмила

    Не понятно, это засолка селёдки и берём сельдь свежемороженную или покупаем селёдку уже соленую и домариноввываем её до кондиции???

    Нравится

  2. Уведомление: Безумно вкусная селёдка по-голландски! Не могу не поделиться! — Блог Анны

    1. Светлана

      Ну, а что вы хотите? «Морковка», «Лимончик», «сладенькая» селедочка… А ведь это пишет мужчина….. что хотеть от такой селёдки?….

      Нравится

Ответить на ИРИНА Отменить ответ